bärbar grill bäst i test

Bärbar grill bäst i test

Annonslänkar

På denna sida finns det länkar till andra webbplatser, så kallade affiliatelänkar. Om du väljer att köpa något via en sådan länk kan det innebära att vi tjänar en provision.

Du kan läsa mer om våra allmänna villkor på vår webbplats.

Stäng

Att grilla ute i naturen under en utflykt eller vid camping är en upplevelse som många älskar och ser fram emot. För att göra detta behöver man en portabel grill, som kan vara en bärbar grill, picknickgrill eller en praktisk bordsgrill. Även om engångsgrillar har varit populära för dessa ändamål, finns det numera betydligt bättre och mer miljövänliga alternativ att välja mellan.

En utmärkt bärbar grill bör vara lätt, enkel att transportera, smidig att tända och släcka, samt kapabel att leverera enastående grillresultat. Dessa är bara några av de egenskaper som man bör tänka på när man väljer sin grill, och vi rekommenderar att ta del av vår köpguide för att få en djupare förståelse för vad man ska leta efter.

Nedanför hittar du bärbara grillar som är bäst i test och som vunnit konsumenters positiva omdömen. Testjämförelsen är baserad på oberoende tester av bärbara grillar, kundrecensioner, funktioner, egenskaper och så klart pris.

Weber Go-Anywhere - Bäst i test

Bäst i test
Weber Go-Anywhere bild Weber Go-Anywhere bild Weber Go-Anywhere bild
ButikPris
1399:-Besök
1399:-Besök
 • 4,4 av 5,0 hos OutdoorGearlab
 • 4,7 av 5,0 hos Amazon USA efter 5000 kundomdömen
 • Toppbetyg hos svenska butiker från kunder som testat Webers bärbara grill

Weber Go-Anywhere är en portabel kolgrill som har fått höga betyg från både Amazon USA (4,7 av 5,0) och OutdoorGearLab (4,4 av 5,0). Den har även fått toppbetyg från svenska butiker där kunder har testat den. Grillen är enkel, effektiv, hållbar och prisvärd, vilket gör den till det perfekta valet för grillning på språng.

Trots sin kompakta design har Weber Go-Anywhere en imponerande stor yta för kol, vilket gör det enkelt att manipulera värmezoner och grilla olika ingredienser på det krombelagda gallret. Grillens emaljerade balja håller hög kvalitet och erbjuder samtidigt god isolering som håller dina välbehandlade kol heta.

Vi uppskattar den stadiga och enkla konstruktionen, samt det rymliga utrymmet för kol och grillning. Bärhandtagen är gjorda av glasförstärkt nylon som bör hålla värmen borta, men vi har märkt att de kan bli ganska varma trots allt under grillning. Var därför försiktig och låt handtagen svalna innan du flyttar eller packar ihop grillen.

Weber Go-Anywhere är lätt, kompakt och bärbar. Den har en bra form för att enkelt packas i bagageutrymme eller liknande. Den har en rektangulär form och storlek som gör att du kan skapa olika värmezoner för flexibilitet under grillningen. Temperaturen är lätt att kontrollera med flera övre och nedre luftventiler, vilket ofta är ett problem på bärbara grillar. 

Några nackdelar med grillen är att den inte har inbyggd termometer och att det inte finns mycket utrymme mellan gallret och locket för större eller högre köttbitar. Den saknar också termometer i locket vilket är en liten miss från Weber. Men överväger vi alla fördelar, anser vi att Weber Go-Anywhere är marknadens bästa bärbara grill för den som vill ha en bärbar och pålitlig kolgrill. Baserat på detta vinner Webers modell vår utmärkelse bäst i test.

Precis som med andra Weber-grillar har även denna 10 års garantitid på lock och balja. Något som få märken i branschen erbjuder och som kännetecknar kvalitet. Även handtaget har en garantitid på 5 år, medans galler och övriga detaljer har 2 år.

 • Skäl att köpa
 • Gedigen bärbar grill med 10 års garantitid
 • Porslinemaljerat lock och baljs som håller rosten borta
 • Luftventiler i både baljs och lock för att reglera temperatur
 • Bra och smidiga uppfällbara ben som gör att grillen även kan användas på känsliga ytor
 • Skäl att inte köpa
 • Saknar termometer
 • Utrymmet mellan grillgaller och lock är inte det bästa

Everdure Cube - Bra premiumval

Everdure Cube bild Everdure Cube bild Everdure Cube bild
ButikPris
1699:-Besök
 • 4 av 5 stjärnor hos IdealHome UK
 • Rekommenderas av USA Today
 • 4,5 av 5,0 hos Amazon USA efter över 270 kundomdömen

Vi har nyligen tittat närmare på Everdure Cube, en kolgrill skapad av stjärnkocken Heston Blumenthal. Den här smidiga och enkla grillen är perfekt för picknick eller hemmabruk och har fått höga betyg från IdealHome UK (4 av 5 stjärnor) samt rekommendationer från USA Today. På Amazon USA har den 4,5 av 5,0 efter över 270 kundomdömen.

Everdure Cube är tillverkad i solid, värmeresistent lättviktsstål och har värmeskyddande handtag för säker hantering. Vi gillar det integrerade förvaringsutrymmet för mat och kol, samt den medföljande bambuskärbrädan som gör det enkelt att laga mat var som helst. Den inbyggda värmeskölden möjliggör placering på alla sorters ytor utan risk för överhettning.

Några av de fördelar vi noterat är dess lätta transport, kompakta storlek, tillgänglighet i olika färger och att den är miljövänligare än engångsgrillar. Dessutom är den lämplig för både direkt och indirekt matlagning. 

Vi uppskattar att Cube kan värmas upp snabbt (på cirka 20-25 minuter) och behåller värmen väl, vilket gör det möjligt för flera omgångar av matlagning. Dock kunde den gynnas av ett lock för att jämnare laga maten och undvika överhettning. Något som de bästa bärbara grillana använder.

Grillytan på 25 x 25 cm passar utmärkt för 3-4 personer och kan hantera 6 små eller 4 stora burgare åt gången. Vi rekommenderar att man håller sig till mindre köttstycken, burgare eller grönsaker eftersom det saknas ett lock för jämn tillagning av större köttstycken.

En unik aspekt av Everdure Cube är dess enastående bärbarhet. Till skillnad från andra bärbara grillar, som Weber Jumbo Joe Grill, är Cube designad för resor, camping och utflykter tack vare dess kvadratiska form och kompakta design. Detta gör det enkelt att packa och transportera, även när bilen är full.

Vi skulle dock vilja se en förbättring av grillgallret, eftersom det breda gallret kan göra det svårt att vända mindre matbitar som burgare utan att de faller igenom. Dessutom kan den vara för liten för att effektivt mätta ett större sällskap, så det kan krävas att laga mat i omgångar vid större sällskap.

Sammanfattningsvis anser vi att Everdure Cube är en innovativ och praktisk kolgrill som passar perfekt för mindre grupper eller familjer. Den är idealisk för små familjer, par eller enskilda personer som vill njuta av grillning på varma dagar. Den stilrena designen och färgalternativen gör att den passar in i alla trädgårdar och uteplatser.

Vi är imponerade av hur användarvänlig Everdure Cube är, och att den levereras med en snabbguide som hjälper dig att bedöma grillens värme innan du börjar laga mat. Detta gör att du kan justera din matlagningstid och temperatur för bästa möjliga resultat. Nackdelarna innefattar avsaknad av lock för temperaturreglering och svår att rengöra.

 • Skäl att köpa
 • Gedigen konstruktion som finns i olika färger
 • Väldigt kompakt modell som är enkel att ta med på camping eller utflykt
 • Kan både grilla direkt eller indirekt
 • Stort plus är den medföljande skärbrädan
 • Skäl att inte köpa
 • Grillgallret har för stora mellanrum
 • Saknar lock
 • Vi upplever den som svår att rengöra

Weber Smokey Joe Premium - Utmärkt bärbar grill

Särskilt rekommenderad
Weber Smokey Joe Premium bild Weber Smokey Joe Premium bild
ButikPris
1299:-Besök
 • 5 av 5 stjärnor hos Trustedreviews
 • 4 av 5 stjärnor hos Expertreviews
 • Toppbetyg hos svenska butiker från vanliga konsumentomdömen
 • 4,7 av 5,0 hos Amazon USA efter över 1500 kundrecensioner

Vi har tittat närmare på Weber Smokey Joe Premium, en kompakt kolgrill som fått höga betyg hos flera recensenter och hos svenska kunder. Den har fått 5 av 5 stjärnor hos Trustedreviews, 4 av 5 stjärnor hos Expertreviews, toppbetyg hos svenska butiker, och 4,7 av 5,0 hos Amazon USA efter över 1500 kundrecensioner.

Weber Smokey Joe Premium är en liten och praktisk kolgrill som passar utmärkt att ta med på utflykten. Den har en värmesköld vid handtaget och invändigt, vilket gör att du kan ställa grillen på alla underlag. Den porslinsemaljerade locket och baljan ger extra skydd mot rostangrepp. Grillen är utmärkt för att grilla biffar, fisk eller till och med en hel liten kyckling.

Några av fördelarna med Weber Smokey Joe Premium är det låsbara locket för enkel transport, vindskyddet, jämn tillagning och den kompakta storleken. Grillen har även en god värmebehållning och är enkel att montera. 

En intressant och unik faktor att tänka på när det gäller Weber Smokey Joe Premium är att den är tillräckligt rymlig trots sin kompakta storlek. Det går att grilla upp till sex burgare samtidigt, även om vi rekommenderar att inte överbelasta grillen för att undvika ojämn tillagning. Men det går om det verkligen är nödvändigt.

När det gäller funktioner, design, storlek, vikt och bärbarhet, är Weber Smokey Joe Premium en utmärkt investering för den som söker en högkvalitativ, bärbar kolgrill. Den erbjuder ett 10 års garantiprogram, en grillyta på 37 cm, porslinsemaljerat lock och balja, nylonhandtag, och ett lås på locket som fungerar både som handtag och lockhållare. Vikten på 4,5 kg gör den också utmärkt för campingturen.

Sammanfattningsvis anser vi att Weber Smokey Joe Premium är en idealisk bärbar kolgrill för dem som värdesätter både kvalitet och mobilitet. Den är en investering som håller länge, och dess unika design och funktioner gör den till en värdefull följeslagare på utflykter och campingresor. Den är däremot inte helt perfekt och har några få nackdelar. Nackdelar inkluderar att den kräver montering, att den är något dyr och att benen inte kan fällas ihop. 

 • Skäl att köpa
 • Kompakt kolgrill med bra grillyta på 37 cm
 • Lång garantitid på lock och balja
 • Lämpar sig bra till camping, picknick eller besök på stranden
 • Låsbart lock för smidigare transport
 • Skäl att inte köpa
 • Den är ganska dyr
 • Benen är inte hopfällbara

LotusGrill Rökfri kolgrill - Populär bordsgrill

LotusGrill Rökfri kolgrill bild LotusGrill Rökfri kolgrill bild
ButikPris
1098:-Besök
1600:-Besök
 • 4,5 av 5 stjärnor hos BBCGoodFood
 • 5 av 5 stjärnor hos TrustedReviews
 • 4,3 av 5 hos Amazon USA efter 70 kundrecensioner
 • Toppbetyg hos svenska butiker från kunder som testat den bärbara grillen

Vi har tittat närmare på LotusGrill rökfria bordsgrill som fått toppbetyg hos både BBCGoodFood, TrustedReviews och på Amazon USA, samt svenska butiker. Denna grill är känd för sin snabbhet och säkerhet tack vare dess unika design och funktion, vilket gör den i princip rökfri.

Vi anser att den inbyggda ventilationen med bälgeffekt är imponerande, då grillen är redo för användning efter endast 3 minuter. Värmen regleras enkelt med den upplysta utvändiga ratten och både innerskålen och gallret kan rengöras i diskmaskinen. Grillen är även tillverkad i 100% återvinningsbara material som stål och plast.

Ett unikt faktum om LotusGrill är att dess konstruktion förhindrar att fett droppar på kolen under tillagning, vilket minskar rökutveckling och bildandet av hälsofarliga ämnen. Den yttre delen av grillen blir inte heller varm, vilket gör att man kan flytta den och ställa den på ett bord utan risk för brännskador.

När det kommer till storlek och vikt är LotusGrill mycket bärbar. Den väger endast 3,7 kg och tar liten plats, vilket gör den lämplig för förvaring i ett skåp eller på en hylla under vintern. Grillen levereras dessutom med en egen bärväska, vilket gör den portabel och perfekt för picknick eller strandutflykter.

Vi känner till att matlagningen med LotusGrill är snabb och ger jämna grillränder på maten. Den solida mittendelen över kolen är den varmaste delen, medan kanterna har något lägre värme. När man väl lärt sig detta är det enkelt att placera maten på rätt plats för bästa resultat.

Samtidigt kan det vara negativt att grilla på en rökfri modell. Rök är trots allt det som sätter grillsmak på maten. Dessutom krävs det AA-batterier för att driva den inbyggda fläkten vilket kan vara ett minus för många.

Slutsatsen är att LotusGrill är en väl utformad och stilren bordsgrill som finns tillgänglig i flera färger. Den är skapad för att vara enkel och praktisk, vilket ger en känsla av stabilitet och hållbarhet. Även om priset för grillen är lite högre med tanke på storleken, så är den fortfarande ett bra val för de som söker enkelhet och bärbarhet.

 • Skäl att köpa
 • Extremt snabb komma-igång-grill som tar mindre än 5 minuter att börja grilla
 • Har inbyggd fläkt som snabbt får igång kolen
 • Rökfri grillning (ger tyvärr mindre grillsmak)
 • Enkelt att rengöra alla delar
 • Utsidan håller sig sval
 • Skäl att inte köpa
 • Kräver batterier för den inbyggda fläkten
 • Bordsgrillen ger väldigt lite rök, vilket innebär mindre smak av grillat

Napoleon TravelQ Pro285X - Släpbar gasolgrill

Napoleon TravelQ Pro285X bild Napoleon TravelQ Pro285X bild Napoleon TravelQ Pro285X bild
ButikPris
4789:-Besök
 • 5 av 5 stjärnor hos T3
 • 8 av 10 hos svenska prylsajten M3
 • 4,4 av 5 hos Amazon USA efter 40 kundrecensioner

Napoleon TravelQ Pro285X är en portabel gasolgrill med högkvalitativa funktioner och snygg design. Den har fått höga betyg av T3 (5 av 5 stjärnor), svenska prylsajten M3 (8 av 10) och Amazon USA (4,4 av 5 stjärnor efter 40 kundrecensioner). Vi har tittat närmare på denna grill och vill berätta om dess egenskaper.

Grillen har dubbla rostfria brännare och en effektiv tändningsteknik som kallas JETFIRE, vilket innebär att den kan grilla med både direkt och indirekt värme. Total effekt är 4,1 kW. Vi anser att det är en unik och användarvänlig tändning som gör det lätt att tända även i extrema väderförhållanden.

TravelQ Pro285X är enkel att transportera tack vare sin hopfällbara konstruktion och stora hjul. Grillen är utrustad med två sidobord och praktiska handtag för enkel hantering. Grillgallret är gjort av porslinemaljerat gjutjärn och har Napoleons karaktäristiska vågmönster. Grillyta på 54 x 37 centimeter räcker mer än väl till lite större sällskap.

En annan användbar funktion är termometern på locket som gör det enkelt att övervaka temperaturen och uppnå det perfekta grillresultatet. Men vi vill också nämna att grillen har en jämförelsevis längre uppvärmningstid än vissa konkurrenter.

Designen på grillen är snygg och väl genomtänkt, men det bör noteras att den kan vara för tung för att dra längre sträckor. Dessutom är fällmekanismen inte lika smidig som hos Weber Traveler, vilket är något att tänka på.

Bland positiva aspekter är grillens utmärkta passform, enkel rengöring och "X"-modellens praktiska stativ. Men det finns också några nackdelar, såsom att grillen är ganska dyr och uppvärmningstiden är något längre än hos vissa konkurrenter.

Sammanfattningsvis har vi sett att Napoleon TravelQ Pro285X är en portabel gasolgrill av hög kvalitet som erbjuder många användbara funktioner och en attraktiv design. Det är en utmärkt grill för balkonger och uteplatser, men något tung för längre transporter då även gasolflaska måste följa med. Men ska den transporteras nära hemmet eller där man befinner sig så fungerar gasolgrillen utmärkt. 

 • Skäl att köpa
 • Utmärkt storlek för det större sällskapet
 • Två brännare som snabbt värmer upp grillen
 • Enkel att transportera med de inbyggda hjulen
 • Utmärkt byggkvalitet som kommer hålla många år framöver
 • Skäl att inte köpa
 • Alldeles för tung för att transporteras längre sträckor
 • Hopfällningstekniken tycker vi kunde varit smidigare

Köpguide – Så väljer du bästa bärbar grill

köpguide - så väljer du den bästa bärbar grill

När vi bestämmer oss för att njuta av naturen genom utflykter och camping, är en av de mest grundläggande och nödvändiga delarna att ha en bra måltid. Vi har gått igenom de viktigaste aspekterna för att välja en bärbar grill som passar dina behov och har sammanställt en lista med de fyra viktigaste aspekterna i att välja en bra bärbar grill.

Grillens bärbarhet och vikt

För utflykter och camping är det viktigt att ha en grill som är lätt att bära och inte tar upp mycket utrymme i packningen. Vi anser att bärbarhet och vikt är avgörande faktorer för att välja rätt grill. Beroende på dina behov och hur långt du planerar att resa, kan det vara värt att investera i en lättare grillmodell, även om det kan innebära en högre kostnad.

Vi rekommenderar att du jämför vikten på olika modeller samt deras hopfällbara eller kompakta egenskaper för att göra det enklaste valet för dig. Men även bränsletyp är bra att överväga då även det måste följa med packningen. I de flesta fall är helt vanlig grillkol det bästa alternativet då det är ganska låg vikt.

Typ av bärbar grill

typ av bärbar grill till utomhusgrillningNär det gäller bärbara grillar finns det flera olika typer att välja mellan, var och en med sina egna fördelar och användningsområden. Bordsgrillar är små och kompakta, vilket gör dem perfekta för att använda på ett bord eller en annan plan yta. De är enkla att transportera och passar bra för mindre grupper eller mer intima grillupplevelser.

Grillar med fötter å andra sidan är oftast större och erbjuder mer stabilitet genom att stå på marken. Dessa grillar är idealiska för större grupper och kan användas på en mängd olika underlag, såsom gräs, sand eller betong.

Det finns även bärbara grillar med hjul, vilket gör dem lätta att flytta runt och justera positionen vid behov. Dessa är oftast större modeller som bara kan transporteras korta sträckor, antingen inom trädgården eller där man campar. Största fördelen med dessa är så klart den större grillytan vilket passar större sällskap.

Genom att överväga de olika typerna av bärbara grillar kan du hitta den som bäst passar dina behov och förväntningar, oavsett om du är på en picknick, camping eller bara vill njuta av en snabb grill i din egen trädgård.

Storlek och grillkapacitet

Storleken på din bärbara grill är avgörande när det gäller hur mycket mat du kan laga samtidigt. Vi känner till att det är viktigt att hitta rätt balans mellan storlek och grillkapacitet då det påverkar vikten.

Om du reser med en stor grupp eller behöver laga mycket mat snabbt, kan en större grill vara mer lämplig. Om du däremot bara grillar för en mindre grupp och vill ha en mer kompakt och lätt grill, kan du prioritera en mindre modell.

Tänk på hur många personer du förväntar dig att laga mat för och hur mycket utrymme du har tillgängligt i ditt fordon eller packning.

Material och hållbarhet

Materialvalet är en annan viktig faktor att tänka på när du väljer en bärbar grill. Vi ser på material som rostfritt stål, gjutjärn, aluminium och titan för att bedöma deras hållbarhet och prestanda.

Rostfritt stål och gjutjärn är populära val på grund av deras hållbarhet och värmehållningsförmåga. Men de kan vara tyngre, framför allt med gjutjärn. Aluminium är lättare och rostbeständigt, men kanske inte så slitstarkt som andra material.

När du väljer en grill bör du också överväga hur den är konstruerad. Vi anser att en välbyggd grill inte bara kommer att vara mer hållbar, utan också enklare att använda och rengöra. Se till att kontrollera grillens konstruktion, inklusive gångjärn, handtag och lås, för att säkerställa att de är tillverkade av högkvalitativa material och är robusta nog att klara av frekvent användning.

Pris och budget

bärbar grill budgetSlutligen bör du överväga din budget när du väljer en bärbar grill. Vi vet att det finns en mängd olika priser för bärbara grillar, från mycket billiga modeller till lyxiga, högkvalitativa alternativ. Ditt val kommer sannolikt att påverkas av hur mycket du är villig att spendera, och det är viktigt att överväga både initialkostnaden samt underhåll och bränslekostnader över tid.

Vi rekommenderar att jämföra priser och funktioner mellan olika modeller för att hitta den bästa kombinationen av prestanda och pris som passar din budget. Kom ihåg att även om en billigare modell kan verka lockande, kan det finnas kompromisser i kvalitet och hållbarhet som kan leda till högre kostnader på lång sikt.

Sammanfattningsvis är det viktigt att överväga bärbarhet och vikt, bränsletyp och tillgänglighet, storlek och grillkapacitet, material och hållbarhet samt pris och budget när du väljer en bärbar grill för dina utflykter och camping. Genom att noga överväga dessa aspekter kan du hitta den perfekta grillen som uppfyller dina behov och gör din utomhusupplevelse ännu bättre. Vi önskar dig lycka till i din jakt på den perfekta bärbara grillen och hoppas att du får många fantastiska matupplevelser i naturen.


FAQ – Vanliga frågor om bärbara grillar

 1. Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder en bärbar grill?
 2. Vad är skillnaden mellan en bordsgrill och en grill med fötter?
 3. Vilka är fördelarna och nackdelarna med gas-, kol- och elektriska bärbara grillar?
 4. Hur mycket vikt och storlek bör jag prioritera när jag väljer en bärbar grill?
 5. Vilka bränsletyper kan användas för bärbara grillar?
 6. Vilka är de bästa bärbara grillarna på marknaden?

Vilka säkerhetsåtgärder bör jag vidta när jag använder en bärbar grill?

Säkerhetsåtgärder när du använder en bärbar grill inkluderar att använda grillen på en stabil, icke-brännbar yta, hålla grillen borta från brandfarliga material och övervakad, samt följa tillverkarens anvisningar för användning och underhåll. 

Vad är skillnaden mellan en bordsgrill och en grill med fötter?

Skillnaden mellan en bordsgrill och en grill med fötter är att bordsgrillar är mindre, kompakta och avsedda att placeras på en plan yta som ett bord, medan grillar med fötter är större och står direkt på marken, vilket ger mer stabilitet och arbetsutrymme. Bärbara grillar med bra fötter är bättre till att grilla på känsla underlag så som gräs eller sten.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med gas-, kol- och elektriska bärbara grillar?

Gas: Snabb uppvärmning, enkel temperaturkontroll, lättare att rengöra. Nackdelar inkluderar att gasbehållare måste fyllas på och att vissa föredrar smaken från kolgrillning.

Kol: Ger en autentisk grillad smak och rökig arom. Nackdelar inkluderar längre uppvärmningstid, mer krävande temperaturkontroll och mer rengöring.

Elektrisk: Miljövänlig, enkel att använda och rengöra. Nackdelar inkluderar behov av strömkälla.

Hur mycket vikt och storlek bör jag prioritera när jag väljer en bärbar grill?

Välj en bärbar grill som är lätt nog för enkel transport och inte för stor för dina behov. Balansera dessa faktorer med grillkapacitet och prestanda för att hitta den bästa bärbara grillen för dig. Dessa två egenskaper är kanske de två viktigaste sakerna man behöver överväga.

Vilka bränsletyper kan användas för bärbara grillar?

Bärbara grillar kan använda kol, gas (propan eller butan) eller elektricitet som bränsle. Varje typ har sina egna fördelar och nackdelar, så ditt val beror på dina preferenser och behov. Det finns även friluftskök som kan använda bränsle från naturen så som kvistar och liknande.

Vilka är de bästa bärbara grillarna på marknaden?

De bästa bärbara grillarna varierar beroende på dina preferenser och behov. Weber Go-Anywhere, Napoleon TravelQ och Weber Smokey Joe Premium är några populära alternativ. Det är viktigt att jämföra funktioner, material och prestanda för att hitta den bästa grillen för dig.


Så valde vi ut bästa bärbara grillar

Bärbar grill Bäst i test 2023För att välja ut de bästa bärbara grillarna har vi tittat på flera test som jämfört olika typer av bärbara grillar, inklusive gas-, kol- och elektriska grillar. Det är tydligt att tillverkarna gör nya framsteg ofta och att produkter snabbt kan fasas ut och ersättas av nyare modeller.

Vi använt oss av ett stort antal tester och kundrecensioner från marknadsplatser och butiker. Betyget från dessa källor har vi kombinerat för att få en tydligare bild av vilka bärbara grillar som är mest populära och uppskattade av användare.

Vi har även tittat på egenskaper och funktioner hos de olika grillarna, för att säkerställa att de har de kvaliteter som är viktiga för en bärbar grill. Pris har varit en viktig faktor i vår bedömning, då vi vill hitta grillar som erbjuder hög kvalitet till ett rimligt pris.

Vikt och transportmöjligheter har varit extra viktigt i vårt urval, eftersom en bärbar grill måste vara lätt att bära med sig och enkel att transportera. Grillar som är för tunga eller otympliga får lägre betyg i vår jämförelse.

Efter noggrann granskning av alla dessa faktorer, blev testvinnaren Weber Go-Anywhere, med Weber Smokey Joe Premium och Everdure Cube i toppen. Dessa grillar erbjuder en kombination av hög kvalitet, användarvänliga egenskaper och bra transportmöjligheter, vilket gör dem till utmärkta val för den som söker en bärbar grill för utflykter och camping.

Källor

 • Weber Go-Anywhere – Outdoorgearlab 4,4 av 5,0 – Länk
 • Weber Smokey Joe Premium – trustedreviews – 5 av 5 – Länk
 • Weber Smokey Joe Premium – expertreviews – 4 av 5 – Länk
 • Everdure Cube – idealhome – Rekommenderas – Länk
 • Everdure Cube – usatoday – 4 av 5 stjärnor – Länk
 • LotusGrill – bbcgoodfood – 4,5 av 5 stjärnor – Länk
 • LotusGrill – trustedreviews – 5 av 5 stjärnor – Länk
 • Napoleon TravelQ Pro285X – T3 – 5 av 5 stjärnor – Länk
 • Napoleon TravelQ Pro285X – M3 – 4 av 5 poäng – Länk