BLACK FRIDAY2024

-
dagar
:
-
tim
:
-
min
:
-
sek
Black Friday 2024 har startat!

Populära butiker under Black FridayBlack Friday 2022

Black Friday är den stora shoppingdagen efter thanksgiving i USA d.v.s. alltid fjärde torsdagen i november. Förut var det bara USA som hade en Black Friday, men nu har det även spridit sig till butiker i Sverige och på senare år så har denna högtid blivit väldigt populär.

Om du är på jakt efter julklappar eller bara något att köpa så är detta definitivt den rätta dagen att slå till på någon produkt som du behöver. Faktum är att Black Friday har blivit den dagen på året som de flesta svenskar inhandlar alla sina julklappar. De erbjudanden som kommer upp på Black Friday är oftast bättre än de som kommer upp inför julen eller mellandagsrean. Så om du är på jakt efter en ny TV eller något annat, då är Black Friday helt enkelt den bästa dagen för att göra fynd.

Vi på Inspekto.se kommer lista butiker som kör Black Friday i rutan ovanför och där hittar du alla butiker som kör någon form av Black Friday rea. Denna lista över butiker kommer så klart öka successivt ju närmre vi kommer till den 4e torsdagen i November. Därför är det bra om du sparar denna sida i dina favoriter så kan du återkomma ett par dagar innan eller under själva Black Friday för att hitta alla butiker.

För att underlätta det lite till så har vi även lagt in en nedräkning till Black Friday som du kan följa.