Mer om oss bakom Inspekto.se

Mer om oss

Inspekto.se startades hösten 2017 med ett mål om att leverera bäst i test sammanställningar till våra besökare och detta ska då successivt utökas inom det mesta inom detaljhandeln. Allt från den bästa hårtorken till bästa vandringstältet och målet är att snabbt kunna leverera ett par produktförslag som är värda att titta på.

Idag finns det redan ett stort antal olika testlabb som testar produkter regelbundet i både Sverige och utomlands. De största testkällorna i Sverige är bland annat Råd & Rön, Aftonbladet, M3, ICA Kuriren med flera. Tittar vi utomlands så finns det ett enormt utbud av testkällor och bara Danmark/Norge så finns där säkert ett tiotal testkällor.

Men det blir ganska omständligt att kolla upp alla bäst i test från olika källor när man jagar efter en ny pryl och därför tror vi en testsammanställningar är något som behövs. Inspekto är framtagen för att göra det enkelt för dig som jagar en ny pryl och så att du som besökare snabbt ska kunna se vilka test som produkten har testats hos. På så sätt så kan du själv kolla hur testen har utförts, men också läsa på vilka för och nackdelar det finns med de olika produkterna.

För att göra det ännu enklare för användaren så har vi även sammansällt butiker som säljer dessa produkter och på så sätt får besökaren snabbt koll på recensioner, betyg, pris och vart produkten går att köpa.

Framtiden

Vårt mål är att leverera ytterligare test i framtiden och försöka expandera till fler produktkategorier än vad vi har idag. Detta är en process som tar lite tid och under våren 2018 så har Inspekto nått ungefär 75 olika bäst i test sammanställningar.

Alla befintliga bäst i test sammanställningar kommer uppdateras kontinuerligt, allt eftersom det kommer nya testkällor och produkter. Eller av någon annan anledning som kräver att sammanställning bör ändras, som att en produkt har försvunnit från marknaden eller dylikt.

Inspekto.se har inte som mål att göra egna test just nu, men det är mycket möjligt att vi gör egna test i framtiden. Men just nu så koncentrerar vi oss på att leverera sammanställningar av test.

Vi bakom Inspekto.se

Företaget bakom Inspekto.se heter SEOMinds LTD UK Filial och är ett företag som länge har jobbat med att ta fram informativa hemsidor. Vi har funnits på marknaden sedan 2007 och driver idag ett stort antal olika sidor som hjälper och underlättar besökaren att hitta rätt typ av information.

SEOMinds LTD UK Filial
Org.nummer: 516404-3142

Vår adress:

Dösvägen 23 LGH 1001
226 74
Lund

Kontaktperson: John Pålsson

Om du vill komma i kontakt med oss bakom Inspekto.se så kan du besöka vår kontaktsida. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.


SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog