Media & Pressmaterial

Media & Pressmaterial

Här hittar du bilder och logotyper från Inspekto som kan vara intressant för dig som är journalist eller butiksägare. Bilderna kan användas av butiker/e-butiker som vill lyfta fram produkter som fått utmärkelse i ett av våra bäst i test. Var däremot noga med att utmärkelsen stämmer överens med rätt produkt som fått priset.

  • Bilderna kan t.ex. användas av webbutiker som vill lyfta fram produkter som fått utmärkelser i våra testsammanställningar.
  • Där finns inga krav på att länka tillbaka till själva testet där produkten har varit med. Men det är så klart uppskattat av både oss på Inspekto men också för kund och besökare.
  • Bilderna kan förminskas till önskad storlek men det måste ske på ett sådant sätt så att bilden faktiskt är läsbar för besökaren.
  • Bilderna får ej länkas eller användas direkt från vår hemsida. Vill du använda en av våra utmärkelser så måste du spara ned bilden och ladda upp den till din egna hemsida.
  • När det gäller fysisk media så måste vi kontaktas först och få ett godkännande innan användning eller publicering.

Om du är osäker på något gällande användning av våra utmärkelser eller logotyper så kan du alltid kontakta oss genom vårt kontaktformulär.

Utmärkelser 2023

Du hittar högupplösta utmärkelser genom att klicka på en av bilderna nedan. Formatet är PNG-bilder med en upplösning på 1085 x 1039 pixlar. Vill du använda ett annat format så kan du kontakta oss genom vår kontaktsida. Tidigare utmärkelser hittar du längre ner på sidan.

Inspekto logotyp

Ni får gärna använda vår logotyp i olika sammanhang när det gäller redaktionellt innehåll. När det gäller reklam- och marknadsföringssyften så måste ni kontakta oss innan logotypen används.

Äldre utmärkelser från tidigare år

Nedan hittar du tidigare utmärkelser under åren som vid vissa tillfällen kan vara av intresse.

Utmärkelser 2022

Utmärkelser 2021

Utmärkelser 2020